تعداد نشریات | 27 |
تعداد شمارهها | 604 |
تعداد مقالات | 6,159 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,107,456 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,939,285 |
بررسی تأثیر برنامه ریزی استراتژیک کارآفرینانه بر عملکرد سازمانی صنایع غذایی شهرستان شیراز از دیدگاه مدیران | ||
پژوهش های مدیریت عمومی | ||
مقاله 4، دوره 6، شماره 21، آبان 1392، صفحه 79-99 اصل مقاله (391.89 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.22111/jmr.2013.1511 | ||
چکیده | ||
در محیط رقابتی امروز، سازمانها با چالشهای زیادی رو به رو هستند. میزان تغییر در محصولات جدید، فناوریها و تـغییر در تـرجیحات مصـرفکـنندگان بـه شدت افزایش یافته است. بقا در چنین محیطهایی تنها از طریق بهدست آوردن عملکرد سازمانی برتر امکانپذیر است که لازمه آن توجه به عوامل مؤثر بر عملکرد سازمانی است. یکی از عوامل مؤثر بر عملکرد سازمانی، برنامهریزی استراتژیک کارآفرینانه است. هدف این مقاله بررسی تأثیر ابعاد برنامهریزی استراتژیک کارآفرینانه، شامل رویکرد کارآفرینانه، کاوش محیطی، مشارکت در برنامهریزی و انعطافپذیری در برنامهریزی بر عملکرد سازمانی در صنایع غذایی شهرستان شیراز است. جامعه آماری تحقیق، 90 نفر از مدیران ارشد صنایع غذایی در شهرستان شیراز میباشند. از پرسشنامه استاندارد برای گردآوری دادهها استفاده شد. تجزیه و تحلیل دادههای پژوهش از طریق مدل معادلات ساختاری و تحلیل مسیر با استفاده از نرمافزار PLS انجام شد. نتایج تحقیق نشان داد به جز کاوش محیطی، سایر ابعاد برنامهریزی استراتژیک کارآفرینانه بر عملکرد تأثیر مثبت و معنیدار میگذارد. | ||
کلیدواژهها | ||
برنامه ریزی استراتژیک کارآفرینانه؛ عملکرد؛ صنایع غذایی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,188 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,841 |