آمار

تعداد نشریات33
تعداد شماره‌ها776
تعداد مقالات7,514
تعداد مشاهده مقاله12,601,607
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,522,444
غفوریان شاگردی, امیر, پور سلیمی, مجتبی, بهبودی, امید. (1403). تجربیات نوآورانه گردشگران کسب و کارهای غذایی بر تمایلات رفتاری آنان (مورد مطالعه: شرکت کنندگان جشنواره های غذایی در ایران). نشریه علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان, 4(2), 83-100. doi: 10.22111/innoeco.2024.47686.1085
امیر غفوریان شاگردی; مجتبی پور سلیمی; امید بهبودی. "تجربیات نوآورانه گردشگران کسب و کارهای غذایی بر تمایلات رفتاری آنان (مورد مطالعه: شرکت کنندگان جشنواره های غذایی در ایران)". نشریه علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان, 4, 2, 1403, 83-100. doi: 10.22111/innoeco.2024.47686.1085
غفوریان شاگردی, امیر, پور سلیمی, مجتبی, بهبودی, امید. (1403). 'تجربیات نوآورانه گردشگران کسب و کارهای غذایی بر تمایلات رفتاری آنان (مورد مطالعه: شرکت کنندگان جشنواره های غذایی در ایران)', نشریه علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان, 4(2), pp. 83-100. doi: 10.22111/innoeco.2024.47686.1085
غفوریان شاگردی, امیر, پور سلیمی, مجتبی, بهبودی, امید. تجربیات نوآورانه گردشگران کسب و کارهای غذایی بر تمایلات رفتاری آنان (مورد مطالعه: شرکت کنندگان جشنواره های غذایی در ایران). نشریه علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان, 1403; 4(2): 83-100. doi: 10.22111/innoeco.2024.47686.1085


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب